Pozycja | Statystyki WWW | Opis Strony WWW | Miniaturka |
---|---|---|---|
1 |
Ranking: 78 914 Ilość odwiedzin: INF Nota końcowa: Adres www: https://investhoreca.pl/c/2081/sous-vide.html |
Metodą gotowania polegającą na przygotowywaniu potraw w dokładnie zamkniętych próżniowych torebkach, jest sous vide. Potrawy przygotowywane przy wykorzystaniu wspomnianej metody umieszczane są tak naprawdę w kąpieli parowej lub wodnej w temperaturze, która jest ściśle kontrolowana, a która to także jest niższa aniżeli temperatura stosowana w tradycyjnym gotowaniu. Warto w tym momencie dodać, że do metody gotowania, jaką jest sous vide, wykorzystywane są specjalne urządzenia, które możemy znaleźć w sklepie internetowym Invest Horeca. We wspomnianym miejscu mamy dostęp do wielu innych sprawdzonych urządzeń gastronomicznych. |
![]() |
Wpis zawiera błędy |
|||
Ochrona ogrodu przed insektami![]() Protect Garden to sklep internetowy, w którym znajdziemy najlepsze środki do ochrony przydomowego ogrodu czy działki przed wybranymi chorobami roślin, a także insektami. Zwalczanie mrówek w domo... Nowoczesna i niedroga automatyka budynkowa![]() Skoro już zdecydowaliśmy się na budowę domu jednorodzinnego to warto zrobić wszystko, by był to tak zwany inteligentny dom. Systemy obecnie na rynku dotyczące automatyki budynkowej mogą zadziw... Najlepsze pokrowce na różnego typu meble![]() Nasza firma wprowadza na rynek różnego rodzaju pokrowce, narzuty czy takie elementy tekstylne jak poszewki na poduszki. W naszej ofercie można znaleźć przede wszystkim tekstylia pasujące i dosto... Dekoracje dla dzieci![]() Jesteśmy sklepem, który oferuje doskonałe dekoracje na imprezy dla dzieci. Proponowane przez nas dekoracje bajkowe wzbudziły uśmiech na twarzy niejednego dziecka. Oferujemy szeroką gamę przepi... Szeroki wybór artykułów metalowych.![]() Artykuły metalowe to specjalność naszej firmy. W naszej ofercie znajdziesz takie produkty jak zamki, wkładki do zamków, puszki do zamków, samozamykacze, klamki gałki, wizjery, zawiasy, Wieszki ... |
Metoda gotowania potraw w kąppieli parowej lub wodnej
Ostatnie artykuły