Pozycja | Statystyki WWW | Opis Strony WWW | Miniaturka |
---|---|---|---|
1 |
Ranking: 78 914 Ilość odwiedzin: INF Nota końcowa: Adres www: https://investhoreca.pl/c/2081/sous-vide.html |
Metodą gotowania polegającą na przygotowywaniu potraw w dokładnie zamkniętych próżniowych torebkach, jest sous vide. Potrawy przygotowywane przy wykorzystaniu wspomnianej metody umieszczane są tak naprawdę w kąpieli parowej lub wodnej w temperaturze, która jest ściśle kontrolowana, a która to także jest niższa aniżeli temperatura stosowana w tradycyjnym gotowaniu. Warto w tym momencie dodać, że do metody gotowania, jaką jest sous vide, wykorzystywane są specjalne urządzenia, które możemy znaleźć w sklepie internetowym Invest Horeca. We wspomnianym miejscu mamy dostęp do wielu innych sprawdzonych urządzeń gastronomicznych. |
![]() |
Wpis zawiera błędy |
|||
Wygodne ubranie dla 3 latka![]() Każdy rodzic zastanawia się, w co najlepiej ubrać malucha, by zapewnić mu wygodę i bezpieczeństwo, a sobie łatwość w utrzymaniu dziecięcych ubranek w czystości. Dzieci do prawidłowego rozw... Najlepszej jakości ubrania dla chłopca![]() Każdy z dzieci zna a na pewno kojarzy postacie z disneya taki jak kaczor donald, myszka miki czy król lew, by dzieci nie oglądały cały czas telewizji, ale miały blisko siebie te postacie, prop... Meble kuchenne ze stali![]() Skuteczne funkcjonowanie restauracyjnej kuchni zależy w dużej mierze od funkcjonalności tej przestrzeni. W profesjonalnej kuchni powinny znaleźć się przede wszystkim odpowiednie meble gastronomi... Najlepszy osprzęt żeglarski tylko w Centrum Jachtingu![]() Centrum Jachtingu oferuje najlepszy na rynku osprzęt żeglarski. Oprócz trzech sklepów stacjonarnych (zlokalizowanych w Warszawie, Mikołajkach i Sopocie) prowadzi też świetnie prosperujący skle... Bielizna damska nie musi być nudna![]() Bielizna damska to zdecydowanie najbardziej intymna część kobiecej garderoby i jako taka musi być naprawdę dobra jakościowo, żeby być jak najbardziej komfortową dla właścicielki. Poza tym k... |
Metoda gotowania potraw w kąppieli parowej lub wodnej
Ostatnie artykuły